Innova koopt kantoorruimtes van De Hoogt in Utrecht

Innova Investments heeft via een openbaar proces de multitenant kantoorruimtes in de plint van gebouw De Hoogt gekocht van HighBrook Investors.

Gebouw De Hoogt aan de Beneluxlaan 2-6 is gelegen in de wijk Kanaleneiland op de hoek met de Weg der Verenigde Naties. Innova Investments heeft het object mede vanwege deze strategische ligging aangekocht en ziet veel potentie in de omgeving en wegens de grote ontwikkelingen die op stapel staan, zoals de ontwikkeling van het Beurskwartier en de Merwedekanaalzone.

Het object is circa 3700 m² groot en is langjarig verhuurd aan 6 huurders. Het object heeft een A-label, is gelegen op eigen grond en beschikt over parkeergelegenheid.

De koopsom was € 6,675 mln.

HighBrook heeft het object destijds verworven in de Mesdag Delta-portefeuille en heeft het gerenoveerd en volledig verhuurd.

Cushman & Wakefield heeft de aankoop begeleid en De Advocaten van Van Riet hebben Innova Investments juridisch geadviseerd.

CBRE heeft de verkoop namens HighBrook Investors begeleid. HighBrook is daarnaast geadviseerd door Breevast Asset Management en Loyens & Loeff.