Hudson’s Bay Amersfoort krijgt nieuwe bestemming

Het voormalige Hudson’s Bay winkelpand in Amersfoort, waar voorheen V&D was gevestigd,  is verkocht aan Reshape Properties voor herontwikkeling naar woon- en winkelruimte.

Kledingformule The Sting Companies en discounter Action hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van winkelruimte in het object. Eerder kocht ReShape voormalige V&D panden in Rijswijk en Dordrecht aan voor herontwikkeling.  

Reshape Properties zal het pand, een rijksmonument uit 1934 aan de Utrechtsestraat 27 in Amersfoort, herontwikkelen naar mixed-use gebruik van woningen en retail. In het najaar van 2022 zullen drie retail units worden opgeleverd. The Sting Companies en Action huren respectievelijk een unit van 4.800 m² en van 1.212 m². De derde winkelruimte van 1.760 m² is nog beschikbaar.

Tijdens de transactie werd verkoper commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff. CBRE adviseerde Reshape Properties bij de verhuurtransacties. KroesePaternotte adviseerde The Sting Companies.