Hogeschool Rotterdam huurt 16.000 m[sup]2[/sup] kantoor

ROTTERDAM - Credit Suisse Asset Management heeft een 15-jarige huurovereenkomst gesloten met Hogeschool Rotterdam voor ruim 16.000 m[sup]2[/sup] kantoorruimte aan de Rochussenstraat 198-210 te Rotterdam. Deze zomer zal gestart worden met een omvangrijke modernisering van het complex, dat voorheen door Eneco/Stedin werd gehuurd.

ROTTERDAM - Credit Suisse Asset Management heeft een 15-jarige huurovereenkomst gesloten met Hogeschool Rotterdam voor ruim 16.000 m2 kantoorruimte aan de Rochussenstraat 198-210 te Rotterdam. Deze zomer zal gestart worden met een omvangrijke modernisering van het complex, dat voorheen door Eneco/Stedin werd gehuurd.

In het voorjaar van 2012 wordt het complex opgeleverd aan de Hogeschool Rotterdam en zal een aantal stafdiensten haar intrek in het gebouw nemen. In de zomer van 2012 starten de opleidingen gericht op gezondheidszorg op de nieuwe locatie aan de Rochussenstraat.
Credit Suisse Asset Management Immobilien KAG werd bij deze transactie geadviseerd door Urban Properties. Urban Properties verzorgt het asset management van de Nederlandse portefeuille van Credit Suisse Asset Management Immobien KAG en werd bij deze transactie juridisch bijgestaan door Van der Stap Notarissen uit Rotterdam.