Hoff huurt kantoorruimte bij in Tower Ten aan de Amsterdamse Zuidas

CBRE Investment Management heeft opnieuw een langjarige huurovereenkomst gesloten met flexibele kantooraanbieder Hoff Amsterdam voor de huur van 3250 m² kantoorruimte in Tower Ten op de Zuidas.

Het ‘vijfsterrenconcept’ Hoff – een samenvoeging van Hotel en Office – biedt op de zesde etage een maatwerkaanbod voor één specifieke gast met 250 volledig operationele werkplekken inclusief voorzieningen waaronder een restaurant, vergaderruimtes en een eigen receptie. Eerder al sloot Hoff huurovereenkomsten in Tower Ten voor de huur van circa 7250 m² kantoorruimte verspreid over drie verdiepingen.

Flexibiliteit

‘Wij zien een groeiende trend van corporates die op zoek zijn naar maximale flexibiliteit, service en voorzieningen op de beste plekken,’ zegt Sipke Feenstra, oprichter van Hoff Amsterdam. ‘Kantoorgebruikers die meer willen dan ‘beton en plafond’. Die gericht zijn op volledig operationele werkplekken, flexibele contractvormen en een gastvrije, high-end omgeving met hoogwaardige faciliteiten binnen handbereik.’

Hoff Amsterdam is een business class lounge voor flexwerken. De diverse kantoren zijn flexibel te huren en worden high-end ingericht. Het vergadercentrum is state-of-the-art voor alle denkbare type bijeenkomsten. Gasten van HOFF krijgen toegang tot veel faciliteiten zoals een gym en een spa. Op veel plekken komen food & drinks outlets met bijzondere koffie, thee en gevarieerd en gezond fingerfood. Ook biedt het concept sociale ontmoetingsruimtes, stilteruimtes, een bibliotheek en een gameroom.

Tower Ten

Tower Ten, onderdeel van WTC Amsterdam, is een duurzame en toekomstgerichte kantoortoren die bedrijven maximaal ondersteunt bij de introductie van moderne, flexibele en gezonde werkconcepten.  Het kantoor heeft flexibele en transparante kantoorverdiepingen, meerdere atriums en hoogwaardige faciliteiten die aansluiten op actuele wensen en verwachtingen van kantoorgebruikers.

Op de bovenste verdieping van Tower Ten is een groot dakterras gerealiseerd.  Daarnaast zijn er op diverse verdiepingsvloeren individuele terrassen voor huurders.

Gasloos

WTC Amsterdam, en dus ook Tower Ten, is een volledig gasloos kantoorgebouw. Het is voorzien van zonnepanelen op het dak en aanwezigheidsdetectie voor de verlichting vanaf de parkeergarage tot en met de kantoorvloeren. Tower Ten is opgeleverd met een Breeam-NL Excellent Nieuwbouw-certificaat.