High Potentials 2018: Jelle Tinke (30), Capital Value

Jelle Tinke is vastgoedadviseur bij Capital Value

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 3, 23 maart 2018

Belangrijkste de komende jaren?
Het verder uitbouwen van ons internationale netwerk. Doordat de beleggingsmarkt steeds internationaler wordt, liggen hier de komende jaren veel kansen. In september hebben we met Capital Value investment briefings georganiseerd in Tokyo, Seoul en Singapore. Aziatische fondsen tonen concrete interesse om te investeren in Nederlandse huurwoningen. Het geeft veel voldoening om deze fondsen strategisch te adviseren en een langetermijnrelatie met ze op te bouwen.

Welke competentie waardeer je het meest van jezelf?
Enthousiasme en mijn optimistische inslag. Deze eigenschappen komen goed van pas als je een project van een opdrachtgever zo goed mogelijk wilt presenteren.

Mooiste klus?
Het project De Lofts van AM. Hierbij hebben we AM geadviseerd gedurende het hele ontwikkelproces, van de acquisitie van de locatie en het uitwerken van een nieuw woonconcept tot aan de verkoop. Inmiddels heeft zich een groot aantal kandidaathuurders aangemeld, een mooie bevestiging dat het concept aanslaat.

Hoe gaan digitale ontwikkelingen het vastgoed veranderen?
Vastgoedbeleggers kunnen als gevolg van de digitale ontwikkelingen uitgroeien tot operators die naast het verhuren van vastgoed een breed scala aan services aanbieden. Dit vergroot het gemak voor gebruikers en past bij een meer flexibele lifestyle. Voor huurders van een woning is het ideaal als ze op de dag dat ze de sleutel krijgen automatisch ook internet en tv geleverd krijgen.

Meest gebruikte app?
Funda, een goede app waarmee ik vaak tijdens bezichtigingen kijk wat er in de lokale markt te koop staat.

What keeps you ticking?
De drive om deals te sluiten en voor je opdrachtgever het best mogelijk resultaat te realiseren.