Grant Thornton breidt uit naar 'Central Park' in Utrecht

In het eerste kwartaal van 2024 neemt Grant Thornton haar intrek in nieuwbouwkantoor ontwikkeling ‘Central Park’ in Utrecht.

De accountants- en adviesorganisatie huurt een kleine 1400 m² op de 20e verdieping van het gebouw, dat is gelegen aan Stadsplateau 38. Grant Thornton ziet de vestiging in Utrecht vlakbij het Centraal Station als kans om nieuw talent aan te trekken en multidisciplinaire samenwerking te stimuleren.

Bij de selectie van de nieuwe vestiging heeft Grant Thornton naast bereikbaarheid ook duurzaamheid als belangrijk criterium gesteld. Door het A++++ energielabel, smart technologie met slimme gevels, de locatie op een groot OV-knooppunt en voldoende parkeergelegenheid voor (elektrische) voertuigen kwam ‘Central Park’ als winnaar uit de bus.

Central Park zal na realisatie ongeveer 28.000 m² kantoorruimte en 500 m² horecaruimte herbergen. Het gebouw telt 23 verdiepingen en het stadspark op 45 meter hoogte maken van de kantoortoren een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Het kantoorgebouw is ontwikkeld door de joint venture Angelo Gordon en APF International, inmiddels in eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund.

Colliers en APF International traden samen namens verhuurder op, in collegiale samenwerking met JLL en Cushman & Wakefield Netherlands. Grant Thornton werd in dit verhuurproces begeleid door Redept.