GTS Group en Wrist-Klevenberg huren DC in Rotterdam

DHG heeft onlangs een huurcontract afgesloten met Global Transport Solutions Group (GTS Group) voor DC2 van Smartlog Rotterdam 6.

Wrist Klevenberg is daarbij gedeeltelijke onderhuurder. GTS Group en Wrist-Klevenberg zijn dienstverleners voor de maritieme sector.

GTS Group is de eerste huurder van dit complex en heeft een langdurig huurcontract getekend voor DC2 van 18.881 m² warehouse, 1.742 m² mezzanine en 349 m² kantoorruimte.

In 2021 heeft DHG de locatie van ruim 6 hectare op risico aangekocht. Na grootschalige sanering is er gestart met de nieuwbouw van ruim 42.000 m² Smartlog, verdeeld over twee gelijke DC’s.

GTS Group GTS Group is een internationale logistieke dienstverlener die oplossingen biedt voor complexe en tijd-kritische logistieke vraagstukken. Onder de naam Marinetrans levert het bedrijf gespecialiseerde supply chain management diensten (4PL) voor rederijen en shipmanagement bedrijven, terwijl onder de naam Best Global Logistics een breder scala aan branches bediend wordt met tijd-kritische en op maat gemaakte logistieke oplossingen.

Wrist-Klevenberg is onderdeel van Wrist Ship Supply, 's werelds grootste scheeps- en offshore-leverancier. Wrist biedt een wereldwijde 24/7 service voor het bevoorraden van zeeschepen van food en non-food benodigdheden per land of per zee- of luchtvracht.

Afgelopen tijd zijn er door DHG al drie nieuwe Smartlog locaties in het Rotterdamse havengebied ontwikkeld en bij oplevering verhuurd aan huurders Solo Stove, Neutral Logistics, Quooker, Global Reach Logistics en VCK. Begin dit jaar is DHG gestart met de bouw van Smartlog Rotterdam 6 aan de Bunschotenweg in het Waalhavengebied. Dit Smartlog zal in de zomer van 2022 opgeleverd worden. Na de verhuur van DC2 aan GTS Group is alleen nog DC1 van 21.000 m² beschikbaar voor verhuur.