GITP en NuFlex huren in The Grid in Utrecht

APF International verhuurt 1110 m² kantoorruimte in The Grid in Utrecht aan GITP en GITP Training & Opleiding. NuFlex Overheid breidt per 1 december de gehuurde ruimte uit naar 1100 m².

GITP en GITP Training & Opleiding huren per 1 augustus de hele derde etage van 1110 m² vvo en 20 parkeerplaatsen in kantoorgebouw The Grid aan de Euclideslaan 251 in Utrecht. GITP biedt individuele trainingen, assessments, coaching en volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.

NuFlex Overheid huurt per 1 december de gehele tweede etage (1100 m² vvo), plus 20 parkeerplaatsen. Detacheringsbureau NuFlex is interim-specialist voor gemeenten in heel Nederland.

Kantoorgebouw The Grid is voorzien van een A label, biedt goed indeelbare kantoorruimtes en is volledig gerenoveerd met gedeelde faciliteiten zoals meeting rooms, een bemande grab&go bar en een receptiebalie. Er zijn zonnepanelen geplaatst en maar liefst 30% van de parkeerplaatsen is voorzien van een elektrische oplaadplek. The Grid is nu voor 85% verhuurd. Er zijn alleen nog twee ruimtes van 320 en 570 m² vvo op de vijfde etage beschikbaar.

APF International werd bij deze transacties bijgestaan door CBRE, dat het pand collegiaal in de verhuur heeft met Cushman & Wakefield en Waltmann. NuFlex werd bijgestaan door EQ Real Estate.