Foodhall Station Bergweg opent foodhall concept in Rotterdamse Hofbogen

Foodhall Station Bergweg opent binnenkort haar deuren in het voormalige Station Bergweg, gelegen in de Hofbogen van Rotterdam.

De locatie in de wijk Bergpolder wordt getransformeerd tot een bruisende ontmoetingsplaats waar gastronomie en gezelligheid samenkomen. Linda Dammers streeft ernaar om een diversiteit aan hoogwaardige culinaire ervaringen te bieden in een eigentijds foodhall concept.

Hofpleinlijn

De Hofbogen is een 1,9 kilometer lang verhoogd spoorviaduct gelegen in Rotterdam Noord. Het doorkruist de stad vanaf Hofplein tot aan de A20. Tussen 1904 en 1908 legde de Zuid Hollandse Elektrische Spoorweg Maatschappij (Z.H.E.S.M.) de Hofpleinlijn aan. In het noordelijke deel van Rotterdam werd, dwars door de bestaande 19de eeuwse stadswijken en het even verderop gelegen polderlandschap heen, het Hofpleinviaduct gebouwd.

Dakpark

Vanaf 2025 start de transformatie van het bijzondere dakpark op de Hofbogen, waardoor het park een levendige groene oase wordt. De Hofbogen is geliefd en wordt gedragen door actieve ondernemers en buurtbewoners. Je vindt er tal van hippe winkels, koffiezaken en restaurants.
Verhuurder Dudok Real Estate werd bij deze transactie begeleid door BRiQ real estate.