Eerste indoor padelbaan opent in B. Amsterdam

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Vanaf 14 januari is het in Amsterdam mogelijk de sport op een unieke binnenbaan te beoefenen.

In de Smart City Hub, onderdeel van de creatieve co-workspace B. Amsterdam, is de eerste binnenbaan van Amsterdam gevestigd. Een tweede baan wordt binnenkort toegevoegd. Ook is het in de nabije toekomst mogelijk lessen te boeken bij professionele leraren.

De van origine Mexicaanse racketsport heeft veel kenmerken van tennis en squash. Het wordt gespeeld als dubbelteam in een ‘best-of-three’-vorm op een veld dat is afgeschermd met een glazen wand en hekwerk. B. Amsterdam biedt een online boekingstool waar eenvoudig een baan gereserveerd kan worden op doordeweekse dagen tot 22.00 uur en in het weekend overdag. De banen kunnen zonder verplichting van een lidmaatschap worden gebruikt. Rackets worden te huur aangeboden.

B. Amsterdam is met 60.000 m² het grootste startup ecosysteem van Europa, verdeeld over 3 panden en een Smart City Hub in de Riekerpolder. Naast de verhuur van ruimtes aan startups, scale-ups en corporates en het hosten van ruim 1.000 events per jaar, biedt B. Amsterdam ook een gym, rooftop restaurant Bureau en volop parkeergelegenheid.