Dennis van der Donk naar Adelaer

Het team van Adelaer Group is per 1 juli 2022 uitgebreid met Dennis van der Donk.

Van der Donk heeft ruim 27 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. In 1995 is hij begonnen in het bankwezen als financieel adviseur en in 2004 maakte hij de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap, als mede-eigenaar van een financieringsboutique in de particuliere advisering. Na verkoop van deze onderneming in 2013 is Van der Donk de particulier en de ondernemer in privé blijven adviseren voor financiële vraagstukken en is hij dit gaan combineren met interim-opdrachten. In de jaren die volgden heeft hij voor een breed spectrum van opdrachtgevers gewerkt: accountants, verzekeraars en banken. De opdrachten varieerden van pensioen- of financieel adviseur tot CDD/KYC-analist, bijzonder beheer en accepteren en beoordelen van complexe woonhuisfinancieringen in het intermediaire kanaal.

In 2001 heeft hij de leergang financiële planning en de CFP-certificering (voorheen FFP-certificering) behaald, en in 2003 zijn Master of Arts in financial planning aan de Tias Business University in Tilburg.

Van der Donk zal de interne organisatie van de verschillende onderdelen bij Adelaer verder professionaliseren en optimaal laten samenwerken, het loan management systeem uitbouwen en de adviseurs ondersteunen.

Laatste nieuws

Evenementen