DHL en Paintpartners huren bedrijfsruimte in Amsterdam

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met DHL Express voor circa 565 m², Paintpartners gaat circa 720 m² huren.

DHL Express tekende een langjarige huurovereenkomst aan de Daniel Goedkoopstraat 25 te Amsterdam voor circa 565 m² bedrijfsruimte. Met Paintpartners is overeenstemming bereikt voor een langjarige huurovereenkomst voor een bedrijfsruimte van circa 720 m² aan de Daniel Goedkoopstraat 27.

De bedrijfsruimten waren eerder één ruimte, maar werden gesplitst om deze verhuur mogelijk te maken. De huurovereenkomsten zijn op 1 november ingegaan.

DHL is een internationale dochteronderneming van Deutsche Post DHL. DHL Express is vooral bekend als internationale koeriersbedrijf voor de verzending van pakketten en brieven.

Paintpartners zal met Verf.nl een groothandel openen voor zakelijke klanten en tevens vanuit deze locatie haar verkopen aan consumenten via internet distribueren. Paintpartners beschikt over een assortiment van ruim 90 professionele merken in verf, behang, verfwaren en schilders- en behangbenodigdheden.

Kroonenberg Groep werd in deze transacties bijgestaan door GA makelaars en EVS Vastgoed.