Certitudo Capital koopt zes winkelpanden in Den Bosch

Certitudo Capital, projectontwikkelaar en vastgoedbelegger in DenBosch, heeft zes winkels aangekocht in winkelcentrum Helftheuvel Winkelpassage.

Verkoper van de zes winkelpanden is Accres Real Estate. Certitudo vergroot daarmee haar eigendomsaandeel in het winkelcentrum. Certitudo verwierf in 2009 reeds achttien winkels in de Helftheuvel en in 2017 nog eens drie winkels. De totale oppervlakte bedraagt circa 1300m².

Huurders zijn onder andere Miller & Monroe, Chocolaterie Henri, ING Bank, DFM Bloemen & Planten, Zonneheuvel en Intermij makelaars. Met 80 winkels onder één dak en 1.000 gratis parkeerplaatsen is de Helftheuvelpassage volgens Certitudo het grootste overdekte winkelcentrum van 's-Hertogenbosch en omstreken.

Wekelijks trekt het winkelcentrum circa 80.000 bezoekers. Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities en transformaties alsmede overname van bestaande portefeuilles en vennootschappen. Certitudo Capital gaat zich de aankomende jaren focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.