Braintown neemt aanzienlijke positie in op Flight Forum

Braintown heeft drie prominente kantoorgebouwen op het kantorencluster van Flight Forum in Eindhoven verworven.

Met de strategische verwerving van de gebouwen gelegen aan Flight Forum 1, Flight Forum 120-159 en Flight Forum 840 wordt ruim 33.000 m² grotendeels verhuurde kantoorruimte en 410 parkeerplaatsen aan de beleggingsportefeuille toegevoegd. Flight Forum is gelegen naast de snelweg A2/N2 en de luchthaven Eindhoven Airport.

De verwerving sluit goed aan bij de strategie om waarde toe te voegen door verduurzaming van de gebouwen, optimalisering van de klanttevredenheid en het bouwen van een community. Ze spreken hiermee vertrouwen uit in de toekomst van het kantorencluster, nu Flight Forum C.V. actief inzet op het aantrekkelijker maken van het gebied. Door functiemenging, vergroening en het toevoegen van voorzieningen wordt zo een toekomstbestendige werk- en leefomgeving gecreëerd.

Nu het assetmanagement van bijna één derde van de bestaande gebouwen in één (lokale) hand komt, kan een waardevolle bijdrage worden geleverd aan de toekomst van Flight Forum.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars uit Eindhoven adviseerde de eigenaren van het object Luchtruim (Flight Forum 120-158) en van Flight Forum 1 bij de verkoop.

Bij de aankoop van Flight Forum 840 (onder assetmanagement van Multi Corporation) trad Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars op namens Braintown. De juridisch adviseur van koper was Fender Advocaten uit Eindhoven.