Braaksma & Roos Architectenbureau benoemt drie nieuwe partners

Kristof Houben, Christina Kaiser en Matthijs van der Lugt zijn bij Braaksma & Roos Architectenbureau tot partner benoemd.

Zij vormen vanaf 2024 samen met Marianne van der Sanden de directie bij B&R. Job Roos stapt uit de directie, maar zeker niet uit het team. Als aanjager, inspirator en coach blijft hij de komende jaren nog nauw betrokken en aanwezig op het bureau.

De afgelopen jaren werden Van der Sanden en Roos voor de dagelijkse leiding al bijgestaan door de drie nieuwe partners. Samen hebben ze gewerkt aan de versteviging en ontwikkeling van het bureau. Met dit nieuwe strategische en slagvaardige bestuur is het bureau gereed voor de toekomst.

B&R werd in 1981 opgericht door Yske Braaksma & Job Roos. Met uiteenlopende projecten in het veld van restauratie, transformatie en contextuele nieuwbouw
heeft het bureau een expertise ontwikkeld in ontwerpend omgaan met erfgoed. Met contextueel, adaptief en toekomstbestendig ontwerp streeft het bureau ernaar de authenticiteit van plekken te activeren als betekenisvol onderdeel van de leefomgeving.