Axis Communications huurt kantoor in Capelle a/d IJssel

Eind september heeft Axis Communications een huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two in Capelle aan den IJssel.

Het kantoor ligt op de derde verdieping en beslaat ruim 850 m². Five Twenty Two is gelegen aan de Fascinatio Boulevard 522 op de grens van Brainpark III en het Nieuwe Rivium. Het gebouw onderscheidt zich in het gebied door het kwaliteitsniveau en de in het gebouw aanwezige voorzieningen. Zo zijn er een bemande receptie, een sociaal hart, stiltewerkplekken, vergaderruimten en een terras, allemaal voor gemeenschappelijk gebruik. Dit heeft mede een rol gespeeld bij de keuze van Axis Communications voor dit gebouw. Axis Communications is een Zweedse fabrikant van netwerkcamera’s voor fysieke beveiligings- en videobewakingsindustrie.  

De verhuurder werd bij de transactie geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts - die samen met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting verantwoordelijk zijn voor de verhuur van het object. Huurder Axis Communication werd geadviseerd door Marble Real Estate in samenwerking met Qwinq.