Aidsfonds - Soa Aids Nederland verlengt huurovereenkomst in Amsterdam

Aidsfonds - Soa Aids Nederland en verhuurder Equity Estate hebben onlangs de huurovereenkomst aan de Condensatorweg in Amsterdam verlengd.

De verlenging betreft circa 873 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Quarter Avenue. Quarter Avenue is een multi-tenantkantoorgebouw aan de Condensatorweg 54  bij ringweg A10 van Amsterdam. Het pand is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van onder meer een nieuwe lobby/ hospitalityruimte, een nieuwe hoofdingang, fulltime bemande receptie en nieuwe liftlobby’s. Het gebouw heeft een A+++ energielabel.

Aidsfonds – Soa Aids Nederland is een Nederlandse stichting die ook internationaal actief is. Ze werkt aan een wereld waar niemand meer sterft aan aids en mensen seksueel gezond zijn. Dat doen zij samen met mensen die het hardst geraakt worden vanwege uitsluiting en discriminatie.

Hoofdkantoor

In 2019 is Aidsfonds - Soa Aids Nederland met haar hoofdkantoor vanuit het centrum van Amsterdam verhuisd naar Quarter Avenue op Sloterdijk. Een open kantoor met een zakelijke uitstraling alsmede de goede bereikbaarheid vormde hierbij destijds het uitgangspunt.

Zadelhoff Vastgoedadviseurs trad op als huisvestingsadviseur namens Stichting Aidsfonds - Soa Aids Nederland.

Laatste nieuws

Evenementen