7.350 m² kantoorruimte verhuurd in Central Post Rotterdam

Ciphix neemt zijn intrek in multi-tenant kantoorgebouw Central Post aan het Delftseplein 29–30 in Rotterdam. Bestaande huurders Dept en Zonneveld Ingenieurs verlengen hun overeenkomst.

Deze transacties vertegenwoordigen samen een totaal metrage van 7.350 m² kantoorruimte en hiermee is het kantoor weer voor 100% verhuurd

Central Post is een van gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. In 2007–2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld.

Ciphix, een Europese hyperautomation specialist, huurt 1.000 m² kantoorruimte.

Dept, een internationaal digital agency die innovatieve digitale platforms en campagnes maakt, heeft zijn huurovereenkomst van 3.211 m² verlengd.

Zonneveld Ingenieurs, een ingenieursbureau met 40 jaar ervaring in het ontwerpen van draagstructuren voor hoogbouw, utiliteitsbouw, woningbouw en infrastructurele kunstwerken, heeft zijn huurovereenkomst van 1.160 m² verlengd en deze uitgebreid met 1.976 m².

CBRE heeft verhuurder Hannover Leasing geadviseerd bij alle drie de transacties. Cihpix is bijgestaan door de Mik Real Estate Partners en Dept door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.