Hoofdkantoor BrandLoyalty in Den Bosch aangekocht door Corum Eurion

Vastgoedbeheerder Corum heeft het hoofdkantoor van BrandLoyalty in het centrum van Den Bosch voor € 50 mln overgenomen van Sidra Capital.

 

Het gebouw aan de Koningsweg in Den Bosch ligt op loopafstand van het Centraal Station en bestaat uit 12.372 m² verdeeld over de begane grond en 5 verdiepingen. Bovendien heeft het een eigen ondergrondse parkeergarage en bovengrondse parkeergelegenheid met in totaal 154 parkeerplekken. Het pand, gebouwd in 1980, heeft in 2014 een volledige renovatie ondergaan en bezit het Breaam-duurzaamheidscertificaat voor nieuwbouw met de score 'good'.

Het kantoorgebouw is volledig verhuurd aan BrandLoyalty, aanbieder van loyaliteitsprogramma’s. BrandLoyalty kent zijn oorsprong in Den Bosch en zit in het pand sinds de oprichting in 1995. De huurder heeft nog een huurverplichting van meer dan 11 jaar. Joost Vlaar, investmentmanager bij Corum, was verantwoordelijk voor de overname. “Dit kantoorgebouw past perfect in de portefeuille van het Corum Eurion-fonds, dat gekenmerkt wordt door commerciële, veelzijdige gebouwen en met huurders met een goede financiële draagkracht."

Corum werd bij de transactie commercieel geadviseerd door CBRE en technisch geadviseerd door Arcadis. DLA Piper was de juridisch adviseur. Sidra Capital is geadviseerd door NL Real Estate/Knight Frank (commercieel) en Simmons & Simmons (juridisch).

img
Redacteur
Profiel