3W Real Estate en AT Capital verwerven winkelcentrum Heuvel Eindhoven

CBRE Investment Management (CBRE IM) heeft winkelcentrum Heuvel in Eindhoven verkocht aan een consortium van 3W Real Estate en AT Capital.

De koopprijs bedraag volgens het Kadaster € 130 mln. Winkelcentrum Heuvel ligt in het centrum van Eindhoven tussen de winkelstraten Demer, Rechtestraat en Hermanus Boexstraat. Het is een populair centrum van ruim 50.000 m2 met gemengd gebruik, waaronder entertainment, winkels, parkeren, wonen en kantoren. Heuvel heeft een regionale functie met een grote aantrekkingskracht op Eindhovenaren en inwoners uit de omgeving. Het winkelcentrum maakte sinds 1991 onderdeel uit van het CBRE Dutch Retail platform. In 2017 werd het door Dutch Green Building Council uitgeroepen tot meest duurzame winkelcentrum van Europa.

Koper is een consortium van 3W Real Estate  en AT Capital. 3W real estate is een Nederlandse ontwikkelaar met een reputatie op het gebied van duurzame herontwikkeling waarin wonen, werken, winkelen en ontmoeten worden gecombineerd. AT Capital is een investeerder met diverse ontwikkelingen in Nederland waaronder de voormalige Hudson’s Bay in Haarlem.

 “Als ontwikkelaar zetten we onze kennis, ervaring en passie in voor het creëren van aantrekkelijke leefomgevingen en willen hiermee echt van betekenis zijn voor een stad. Heuvel is fantastisch gelegen in de sterk ontwikkelende stad Eindhoven waarin we grote potentie zien,”  aldus Jaco Meuwissen van 3W Real Estate.

CBRE IM is bij de verkoop van Heuvel commercieel begeleid door het transactieteam van CBRE en juridisch door Houthoff. Koper is juridisch begeleid door Greenberg Traurig.

img
Redacteur
Profiel