PropertyNL Lounge | Woningbeleginggen

PropertyNL startte eerder dit jaar met een nieuwe initiatief: PropertyNL LOUNGE. Op de meest prominente hotspots van Nederland; Zuidas Amsterdam en WTC Utrecht komt PropertyNL op donderdagmiddag met een inhoudelijk programma met nieuws, research, interviews en presentaties. Participeer in het kloppende nieuwshart van het vastgoed.

Op donderdag 30 augustus vindt alweer een volgende editie plaats met het onderwerp Woningbeleggingen.

De woningmarkt staat in brand. Als gevolg van de grote schaarste aan passend product schieten de prijzen van koopwoningen en huren omhoog. Starters komen in de knel, van doorstromen is geen sprake meer en steden beginnen de woningbouwprogramma’s dwingend voor te schrijven.

Staat de belegger glimlachend aan de kant? Gaan we het voorbeeld van George Soros volgen die in twee jaar tijd een forse winst boekt op zijn pakket corporatiewoningen? Gaan we de Randstad het liefst tot de rand volbouwen? Of denken we aan de volgende fase, de neergang die ongetwijfeld gaat volgen. En hoe kijken wij naar de buitenlandse investeerders die als aasgieren boven de woningmarkt circelen? Deze zaken komen aan de orde in de PropertyNL LOUNGE.

De uitgenodigde bedrijven en sprekers voor dit rondetafelgesprek zijn onder andere:  Vesteda, Capital Value, Staedion en Amvest.

Algemene informatie
Gratis entree voor leden van PropertyNL (€ 50,- indien NO SHOW)
Prijs voor niet-leden € 75,- (Word nu lid)
Datum: donderdag 30 augustus 2018
Tijd: 16.15 tot 18.00 (Netwerkborrel na afloop)
Locatie: Circl, Zuidas Amsterdam

Dagvoorzitter: Wabe van Enk

Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Volgende edities van PropertyNL Lounge zijn:

  • Startdatum: 30-08-2018
Inschrijven