Epoc en MRP richten asset en property manager op

Epoc Nederland en Meijer Realty Partners (MRP) hebben gezamenlijk een joint venture opgericht waarin zij de asset en property management activiteiten zullen bundelen. De naam is Meijer Realty Partners Asset Management.

Epoc Nederland en Meijer Realty Partners (MRP) hebben gezamenlijk een joint venture opgericht waarin zij de asset en property management activiteiten zullen bundelen. De naam is Meijer Realty Partners Asset Management.

De recente samenwerking in het project Megastores in Den Haag en de jarenlange relatie tussen de aandeelhouders heeft voor partijen aanleiding gegeven de joint venture op te richten.
Epoc Nederland is gespecialiseerd in vastgoedmanagement op commercieel, technisch en financieel
gebied met een focus op 'value for money' voor de stakeholders (verhuurders en huurders). 'De jarenlange ervaring van de familie Meijer en MRP in vastgoedinvesteringen en vastgoedontwikkelingen en hun relaties met buitenlandse (institutionele) partners zal leiden tot een nog grotere en snellere slagkracht van beide partijen', aldus Meijer.

MRP Asset Management zal exclusief het asset management voor de vastgoedportefeuille van MRP
verzorgen, Epoc Nederland levert het property management. Door de integratie zijn partijen in in staat om alle aspecten binnen de vastgoedportefeuille met eigen medewerkers uit te voeren. Het acquisitieprofiel voor vastgoedbeleggingen heeft een spread van core tot opportunity vastgoed en is van toepassing op single asset transacties en portfolio transacties.

Epoc Nederland blijft zelfstandig opereren en zal voor haar cliënten de producten blijven leveren waar zij 15 jaar geleden voor is opgericht. Voor met name buitenlandse cliënten leveren zij lokaal asset management en property management, voor Nederlandse cliënten voornamelijk property management. Daarnaast levert zij nog additionele diensten als project management, facility management en technische due diligences.

Door de samenwerking tussen beide partijen ontstaan er kantoren in De Haag, Amsterdam en Den Bosch, waardoor een landelijke en regionale dekking in de kerngebieden is verkregen. Dit sluit aan bij de ambities van beide partijen om dicht bij het vastgoed te zijn.