United Legendz nieuwe huurder in Lighthouse Amsterdam

United Legendz heeft een huurovereenkomst getekend in het nieuwe kantoorgebouw Lighthouse in District West in Amsterdam.

District West ligt in Amsterdam Sloterdijk, op loopafstand van het station. United Legendz huurt er ruim 4.500 m².  Naast duurzaamheid zijn de opzet van het gebouw en de omliggende campus, de onderlinge samenwerking en de kennisdeling, de belangrijkste redenen om voor Lighthouse te kiezen.

Op deze locatie maken grijs en industrieel plaats voor groen en creatief. Lighthouse heeft een grondige transformatie ondergaan naar een multi-tenant gebouw van zo’n 13.000 m² met uitgebreide faciliteiten en een sterke nadruk op duurzaamheid en het welzijn van de gebruikers. Zo heeft het pand een energielabel A+++, Breeam Very Good-certificaat en wordt gebruik gemaakt van slimme technologie om het energiegebruik te verminderen.

Naar verwachting zal United Legendz zich rond de zomer vestigen in hun nieuwe kantoor. Verhuurder APF werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met DRS en Colliers. United Legendz werd geadviseerd door SMC Consultants.