Vernieuwde Blokker in In de Boogaard Rijswijk

Blokker en NSI zijn een nieuwe huurovereenkomst aangegaan ten behoeve van een vestiging van een Blokker nieuwe stijl in winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk.

Blokker en NSI zijn een nieuwe huurovereenkomst aangegaan ten behoeve van een vestiging van een Blokker nieuwe stijl in winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk.

NSI heeft een volledig nieuwe winkelruimte gecreëerd. In de oude situatie werd er nog over 2 verdiepingen gewinkeld. De nieuwe winkelruimte is gesitueerd op de begane grond, direct naast supermarkt Hoogvliet in de Sterpassage, onderdeel van winkelcentrum In de Bogaard.

Deze relocatie van Blokker past in de strategie van NSI waarbij een optimale huurdersmix wordt nagestreefd. Na de relocatie vormt de Blokker vestiging een verdere aanvulling op het bestaande aanbod in de Sterpassage, terwijl de leeggekomen ruimte wordt geoptimaliseerd om invulling te geven aan de positionering van fashion/high quality aan de Pr. Johan Friso Promenade.

Op 15 september zal de nieuwe winkel haar deuren openen. Door deze aanpak heeft NSI in één verbouwing een kwaliteitsslag gemaakt, waarbij enkele langdurig leegstaande units werden samen gevoegd tot een nieuwe winkelruimte van ca. 730 m² bvo.

De Sterpassage (ruim 10.000 m²) is onderdeel van winkelcentrum In de Bogaard. Winkelcentrum In de Bogaard dateert van 1963 en was één van de eerst speciaal gebouwde winkelcentra van Nederland. Met een oppervlakte van 54.000 m² en meer dan 185 winkels is dit het belangrijkste winkelcentrum voor Rijswijk en Den Haag-Zuid. Het winkelcentrum ligt nabij de A4 (Den Haag/Delft) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (treinstation en stadsbuslijnen nabij). Daarnaast beschikt het winkelcentrum over 2800 parkeerplaatsen, grotendeels ondergronds.