Bouw kantoorgebouw The Pavilion gestart

Afgelopen week is de bouw van het kantoorgebouw The Pavilion aan de Fred. Roeskestraat in Amsterdam gestart.

Afgelopen week is de bouw van het kantoorgebouw The Pavilion aan de Fred. Roeskestraat in Amsterdam gestart.

Vanaf medio juni 2016 wordt hier een 'creatief multi-bedrijvencentrum ' geopend voor de verschillende bureaus van Makerstreet. Het kantoorgebouw beschikt over 1571 m² op de begane grond en twee verdiepingen van ruim 700 m². The Pavilion wordt gerealiseerd in een groene omgeving aan de Zuidas, met voldoende parkeergelegenheid (onder andere 14 plekken op een eigen parkeerdek). Het pand is goed bereikbaar via de A10/S108 en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt naast het in het voorjaar van 2015 opgeleverde kantoor Händel aan de Fred. Roeskestraat, nabij Schiphol en dichtbij het centrum van Amsterdam.

Makerstreet biedt uiteenlopende digitale diensten en productontwikkeling en bestaat uit verschillende onderdelen met elk hun eigen specialisme.

The Pavilion wordt, na een efficiënte samenwerking met de gemeente Amsterdam, Dienst Zuidas en Liander, ontwikkeld door All-in Real Estate in samenwerking met Being Development en het architectenbureau Powerhouse Company. Pleijsier Bouw realiseert in samenwerking met Klik Electro- en Klimaattechniek de bouw. Adviseurs zijn onder andere Herman de Groot ingenieurs en Breed-id constructeurs.