Bouw vakantiepark Resort Maastricht gestart

Ontwikkelcombinatie Resort Maastricht geeft vrijdag 19 juni het officiële startschot voor de bouw van Resort Maastricht.

Ontwikkelcombinatie Resort Maastricht geeft vrijdag 19 juni het officiële startschot voor de bouw van Resort Maastricht.

Het vakantiepark Resort Maastricht is een ontwikkeling van Dormio leisure development, RO Groep en de Lindenhof. Het project bestaat uit 121 vakantiewoningen, 103 vakantie- en hotelappartementen en ongeveer 60 lifestyle appartementen, een binnenzwembad, een panoramarestaurant en een dorpsplein met terrassen, receptie, supermarkt, restaurant en een café.

Resort Maastricht wordt gebouwd op de Dousberg binnen de stadsgrenzen van Maastricht op circa 10 fietsminuten van het Vrijthof. De woningen en appartementen worden geheel in de stijl van het historische karakter van de stad Maastricht gebouwd.
Dura Vermeer is gecontracteerd voor de bouw van 121 vakantiewoningen en begint met de bouw van de eerste fase (74 vakantiewoningen). De woningen zijn verkocht aan particuliere investeerders en beleggers.

De verkoop van de vakantiewoningen verloopt volgens de ontwikkelaars zeer succesvol. De verkoop van de tweede fase is inmiddels aangevangen. De woningen in Resort Maastricht zullen worden verhuurd en beheerd door Dormio Holidays, een organisatie die diverse andere vakantieparken verhuurt en beheert.