Van Wijnen huurt nieuwe kantoorruimte in Diemen

De Interland Group heeft overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst met Van Wijnen Midden voor de huur van 2200 m² kantoorruimte en 63 parkeerplaatsen in Diemen.

Bouwonderneming Van Wijnen neemt zijn intrek in het kantoorgebouw op het kantorenpark Bergwijkpark aan de Diemerhof 32 te Diemen. Van Wijnen Midden is betrokken geweest bij de transformatie van het gehuurde kantoorgebouw. Al eerder renoveerde Van Wijnen het naastgelegen kantoorgebouw aan de Diemerhof 20 tot Via Amsterdam Hotel.  Momenteel wordt door Van Wijnen een derde kantoorgebouw in het bezit van de Interland Group aan de Diemerhof 42   herontwikkeld tot Tower42. Dit kantoorgebouw is circa 9500 m² groot met 160 parkeerplaatsen op eigen terrein en wordt in december 2020 opgeleverd. Na renovatie worden de drie gebouwen landschappelijk een geheel door fraaie gemeenschappelijke tuinen en verblijfsgebieden.

Met deze locatie heeft Van Wijnen Midden een toekomstbestendige plek gevonden, waar zij verder kan werken aan haar groeiambities voor de regio groot Amsterdam.

NL real estate  adviseerde verhuurder (collegiaal met CBRE), Interland Group en Van Wijnen Midden werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.