Union Street verwerft Parktoren in Arnhem van Chalet Group

Union Street Investments heeft de Parktoren in Arnhem aangekocht van Chalet Group. Dit is een kantoorgebouw van 7500 m² verdeeld over 16 verdiepingen en is gelegen naast Arnhem Centraal Station.

Union Street is een platform dat in 2015 is opgericht als vastgoedfonds dat investeert in verschillende Nederlandse vastgoedmarkten. Union Street is opgericht en in eigendom van Monarch Alternative Capital LP, een vastgoedinvesteerder uit New York.

Het pand is momenteel voor 67% verhuurd aan meerdere huurders, waaronder Regus, ING en De Staat der Nederlanden. Het kantoorgebouw is samen met het aangrenzende gebouw Rijntoren gebouwd in 2005 en maakt onderdeel uit van het gerevitaliseerde stationsgebied in Arnhem dat ontworpen is door UNStudio.

Met de acquisitie van de Parktoren heeft Union Street haar groeiende vastgoedportefeuille in Nederland verder uitgebreid.

Union Street werd commercieel geadviseerd door Spring Real Estate tijdens deze transactie. Spring Real Estate zal tevens verantwoordelijk zijn voor het asset management van het gebouw. Daarnaast werd Union Street juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff. Chalet Group werd commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch geadviseerd door Dentons Boekel.