Stena Realty verhuurt in Rijnsweerd

Stena Realty heeft onlangs vier nieuwe huurders gecontracteerd voor in totaal 2200 m² kantoorruimte in het gebouw aan de Euclideslaan 101–149 in Utrecht.

Bosselaar & Strengers Advocaten heeft de volledige eerste verdieping van 618 m² kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen gehuurd. Pesco Supply huurt 575 m² op de begane grond in het gebouw. Mercuria Energy Trading huurt 400 m² op de derde verdieping. Tenslotte huurt Awareways 600 m² op de bovenste etage van het gebouw.

Bosselaar & Strengers Advocaten is een Utrechts advocatenkantoor voor ondernemers en organisaties. Pesco Supply is een internationale groothandel in merkproducten. Mercuria Energy Trading handelt in energieproducten en droge bulk-grondstoffen. Awareways maakt mensen meer bewust van de waarde en kwetsbaarheid van informatie.

Het recent gerenoveerde kantoorgebouw staat op het kantorenpark Rijnsweerd en ligt op een zichtlocatie met de op- en afrit van de A28. Er is momenteel nog 268 m² kantoorruimte beschikbaar.

Stena Realty is een bedrijf uit de Stena Groep. Stena is een privaat Zweeds bedrijf en actief in veerdiensten, scheepvaart, boorplatforms, vastgoed, bedrijfsinvesteringen en recycling. Op dit moment bestaat de portefeuille uit 54 gebouwen in Nederland, Frankrijk, Engeland, Luxemburg, Duitsland, Hongarije en de Verenigde Staten. Stena Realty heeft tevens indirecte vastgoedbelangen en een lange termijnvisie. De Stena Groep genereert een omzet van circa € 6 mrd met 20.000 medewerkers. 

Waltmann Bedrijfshuisvesting en Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting adviseerden verhuurder Stena Realty in collegiale samenwerking bij de totstandkoming van alle huurovereenkomsten. Bij de transactie met Awareways trad tevens CBRE op voor verhuurder. Bosselaar & Strengers werd geadviseerd door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. Mercuria Energy Trading is bijgestaan door Bernd-Jan Bolwijn Vastgoed Consultancy. En voor Pesco Trading trad Statement Real Estate op.