Regus huurt ruimte in gebouw Rivoli in Leidsche Rijn

Regus, aanbieder van werkplekken, huurt bijna 2500 m² in kantoorgebouw Rivoli, gelegen in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht.

Verhuurder is Leidsche Rijn Centrumplan, vertegenwoordigd door ASR Vastgoedprojecten. Het is de eerste locatie van Regus in Leidsche Rijn, en de achtste in de Domstad.

Regus huurt de eerste, tweede, vierde en vijfde verdieping van het pand, met een totale oppervlakte van 2483 m². Daarnaast beheert Regus ded algemene receptie op de begane grond. Er zijn 50 parkeerplaatsen onder het pand beschikbaar voor klanten en bezoekers van Regus. Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 3582 m² met vijf etages.

Het center is gevestigd in het nieuwe stadscentrum Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Rivoli ligt aan de Parijsboulevard, een nieuwbouwcomplex met een dakterras. Winkels, restaurants, terrassen en culturele voorzieningen zijn om de hoek van het kantoorgebouw gelegen. De locatie bevindt zich naast station Leidsche Rijn, en ligt direct naast de A2.

JLL bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.Cushman & Wakefield Utrecht trad op namens de huurder.