MIPIM 2020 beperkt tot tweedaagse bijeenkomst in september in Parijs

MIPIM 2020 transformeert in september tot een tweedaagse bijeenkomst in Parijs. De geplande beurs van 2 tot en met 5 juni in Cannes gaat vanwege de coronacrisis niet door.

MIPIM zal in september een bijeenkomst organiseren voor vastgoedpartijen die zaken willen doen om het herstel van  de vastgoedsector na de coronacrisis te versnellen. Het programma van conferenties, netwerkmogelijkheden en prijzen vindt plaats samen met andere activiteiten in Parijs, gericht op innovatie in onroerend goed.

“Het is duidelijk dat het houden van een grote MIPIM-beurs in Cannes in juni niet haalbaar is gezien de snelle verspreiding, verwoestende impact en onzekere evolutie van het virus. Omdat het niet mogelijk is om tegen het einde van dit jaar een traditionele MIPIM te organiseren, plannen we in het najaar in Parijs in een andere vorm een bijeenkomst voor onze klanten,” aldus Filippo Rean, directeur van de afdeling Vastgoed bij Reed MIDEM.

Daarnaast wordt volgende maand MIPIM Connect gelanceerd. De nieuwe online-service zal een reeks zakelijke tools bevatten en zal het hele jaar door beschikbaar zijn voor vastgoedprofessionals over de hele wereld.

De volgende regulier editie van MIPIM in Cannes vindt plaats van 16-19 maart 2021.

img
Redacteur
Profiel