Janssen de Jong ontwikkelt 80 woningen in Driebruggen

Op 20 november is de officiële start bouw gevierd van 19 koopwoningen in plan Voor de Brug te Driebruggen (gemeente Bodegraven-Reeuwijk).

Dit is een ontwikkeling van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Bolton Bouw is als aannemer ingeschakeld. Het plan bestaat in totaal uit circa 80 woningen met een landelijke en traditionele architectuur, verdeeld over een gevarieerd aanbod. Zo worden er vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen, seniorenwoningen en beneden-bovenwoningen gerealiseerd. Het plan kent koopwoningen en sociale huur.

Binnen het plan is tevens ruimte opgenomen voor de nieuwe kerk voor de Hersteld Hervormde Gemeente. De kerk wordt gerealiseerd door Goudriaan en Jongerius uit Waarder, in samenwerking met vele vrijwillige gemeenteleden. De verwachting is dat de woningen medio 2020 worden opgeleverd en het kerkgebouw eind 2020/ begin 2021 (de pastorie enkele maanden eerder).

Het project Voor de Brug (voorheen de Groendijck-Oost) te Driebruggen ligt in het Groene Hart in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het wordt een kindvriendelijke woonwijk aan de zuidoostzijde van Driebruggen met diverse speelplaatsen. De wijk wordt omringd door groen en water.

Laatste nieuws

Evenementen