Jan van Zuijlen nieuwe partner bij Bloc

Jan van Zuijlen MSRE MRICS is toegetreden als nieuwe partner bij ontwikkelaar Bloc uit Rotterdam.

Als initiatiefnemer van de duurzame mix-use ‘ecosystemen’ The Dutch Windwheel, The Dutch Mountains en The Gallery zet Bloc in op een versnelling van haar groei. Van Zuijlen zal middels zijn netwerk en kennis die versnelling doorzetten en Bloc helpen haar ambities waar te maken.

Lennart Graaff is net als de overige 5 partners verheugd met de komst Van Zuijlen. ‘Dit is precies de impuls die we nodig hadden. We zijn met Bloc nu 4 jaar onderweg en gaan een volgende fase in. We hebben een hoop projecten op stapel staan en om die te verwezenlijken hebben we iemand nodig die onze ambities deelt en begrijpt, die allround verstand heeft van vastgoed, die toegang heeft tot een groot netwerk en ook nog eens kan helpen onze onderneming te runnen’, aldus Graaff.     

Van Zuijlen: 'Er is een hele brede mix van kennis aanwezig en een grote variatie aan projecten gericht op mobiliteit en de energietransitie: van de Dutch Delta Cruise Port en de CO2 Smart Grid tot het halen van warmte uit datacenters en het convenant Klimaatadaptief bouwen. En bovendien een hele waslijst aan innovatieve vastgoedontwikkelingen.’

Van Zuijlen is lid van het Strategy Team bij Sociëteit Vastgoed, actief lid bij Holland Property Plaza, maakt onderdeel uit van het Q-team van VGME en is lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Van Zuijlen is onder meer werkzaam geweest bij K&O Property Management als commercieel directeur en bij Triuva Netherlands als director asset management Europe. Aldaar was hij verantwoordelijk voor het asset en property management van vastgoedportefeuilles, het coördineren van aan- en verkoop activiteiten, alsmede het organiseren en inrichten van het vastgoedmanagement. Bij Triuva Netherlands was hij laatstelijk actief als director investor relations en zette hij vastgoedfondsen op en onderhield hij relaties met beleggers.