Hollister opent zijn flagshipstore in Amsterdam

AFHCo Stores opent ten behoeve het merk Hollister, op 9 december 2019 een winkelruimte aan de Kalverstraat 179-181 in Amsterdam.

Hollister is een Amerikaans kleding-, parfum- en cosmeticamerk en is onderdeel van Abercrombie & Fitch. Het merk werd in 2000 opgericht en is samen met Aberbcrombie & Fitch en Gilly Hicks een van de drie merken die door de oprichters van Abercrombie & Fitch zijn opgericht.

De eigenaren van het pand, De Jong Groep en Emro Beheer Amsterdam, hebben de monumentale panden aan de Kalverstraat 179-181 en Rokin 136 geheel gerenoveerd en voorzien van roltrappen en een personenlift. Het pand heeft een totale oppervlakte van 1300 m², bestaande uit een winkelruimte op de begane grond, de mezzanine, een eerste- en tweede verdieping en opslag-/kantoorruimte op de derde- en vierde verdieping. Tevens zijn er vijf appartementen gerealiseerd.

Er is een langdurige huurovereenkomst gesloten waarbij verhuurders werden geadviseerd door B&O Retail. Huurder werd geadviseerd door Buren Legal in samenwerking met the McDevitt Company.

Gerelateerde artikelen:

Laatste nieuws

Evenementen