Hogeschool Leiden huurt 1800 m² in Heerema-kantoor

Stichting Hogeschool Leiden heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Vondellaan 47 te Leiden, het kantoor van Heerema.

Stichting Hogeschool Leiden huurt circa 1800 m² vvo kantoorruimte gelegen op de 6e verdieping alsmede 24 parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

Stichting Hogeschool Leiden is een regionaal georiënteerde kennisinstelling in het hart van de Randstad, waar meer dan 10.000 studenten en 1.000 medewerkers samen studeren en werken. De opleidingen zijn verdeeld over vijf faculteiten. Het moderne kantoorgebouw aan de Vondellaan 47 te Leiden heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 19.000 m² verdeeld over 9 verdiepingen. Het gebouw is voorzien van grote efficiënte vloeren van 1875 m² per vloer. Het is opgeleverd in 2015.

Het pand is voorzien van een Breeam Excellent certificaat en voldoet daarmee aan de hoogste duurzaamheidseisen In het gebouw zijn diverse extra voorzieningen beschikbaar zoals een bedrijfsrestaurant, vergadercentrum en fitnessruimte. Voor de verhuur is nog circa 7500 m² vvo kantoorruimte beschikbaar.

JLL begeleidde de totstandkoming van de onderhuurovereenkomst namens onderverhuurder Heerema Marine Contractors Nederland SE in collegiale samenwerking met Basis Bedrijfshuisvesting. Huurdersadviseur Solved trad op namens de Stichting Hogeschool Leiden.