Gert-Wim Bos kondigt vertrek bij COD aan

Gert-Wim Bos, directeur van COD, heeft besloten het bedrijf te verlaten. Gert-Wim Bos was sinds de oprichting in 2010 actief voor de Amsterdamse vastgoedontwikkelaar.

Sinds 2013 was hij er als directeur-bestuurder verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Bos: ‘Na 12,5 jaar voelt dit voor mij als een natuurlijk moment om het bedrijf te verlaten. Afgelopen negen jaar heb ik leiding mogen geven aan een fantastisch professioneel en creatief team. Nu ben ik toe aan een nieuwe stap.

Bos heeft met veel plezier en passie gewerkt bij COD en zijn grote dank gaat uit naar de aandeelhouderfamilies Van Veggel en Pleijsier voor het in hem gestelde vertrouwen. ‘Met trots kijk ik naar het team dat er nu staat, de groei die is doorgemaakt en de prestaties die we met elkaar hebben geleverd. Ik wens COD alle succes voor de toekomst.’

Bas van Veggel en Winno Pleijsier wensen Gert-Wim een mooie toekomst en bedanken hem zeer voor de mooie en succesvolle tijd samen. De dagelijkse leiding binnen COD komt in handen van Enno Otten, Kees van der Linde en Randy van den Broek.