Certitudo breidt iResidence-portefeuille uit met 261 appartementen

Certitudo Capital heeft 261 huurappartementen opgeleverd in o.a. Haarlem en Rotterdam. De appartementen worden toegevoegd aan de iResidence-portefeuille van vastgoedbelegger en ontwikkelaar.

De Keizer in Haarlem, aan de Surinameweg 11 en op 5 minuten afstand van Centraal Station, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 111 luxe huurappartementen van 35 tot 93 m². Het complex beschikt over een ondergrondse parkeergarage.

The Gemini in Rotterdam, aan de Hoofdweg 204 en met het trein- en metrostation om de hoek, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 34 luxe huurappartementen van 40 tot 98 m². Het complex beschikt over een afgesloten parkeerterrein.

De Vorst in Oss, aan de Wethouder van Eschstraat 1 en met het station op 2 minuten afstand, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 74 luxe afgewerkte huurappartementen van 18 tot 76 m². Ook dit complex beschikt over een afgesloten parkeerterrein.

The Aquarius in Capelle a/d IJssel, aan ’t Roer 288 en met alle faciliteiten in de buurt, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 42 luxe afgewerkte huurappartementen van 31 tot 75 m². Ook dit beschikt over een afgesloten parkeerterrein.

Alle appartementen zijn voor oplevering volledig verhuurd. De woningen worden door Certitudo Capital binnen de iResidence-portefeuille verhuurd en zijn bedoeld voor starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerden.