Bureau Zuidema koopt kantoorpand op NDSM

Bureau Zuidema, trainingsinstituut voor professionals, heeft een kantoorgebouw aangekocht op de NDSM-werf in Amsterdam.

Het gebouw is onderdeel van project BinnenDok. Na de House of Influence (HOI) in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek opent het trainingsinstituut begin 2023 een tweede eigen trainingslocatie in het aangekochte pand, dat 1.420 m² meet. ‘Met deze locatie kunnen we professionals in de Randstad makkelijker bedienen’, aldus Lodewijk van Ommeren, Managing Director bij Bureau Zuidema.

Project BinnenDok
BinnenDok waar de nieuwe Zuidema-locatie deel van uitmaakt, bevindt zich in het hart van de NDSM-werf, de voormalige scheepswerf van de Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij. De moderne, nieuwe wijk sluit goed aan bij de huisvestingswensen van Bureau Zuidema. In BinnenDok worden ook appartementen, commerciële voorzieningen en een (publieke) parkeergarage gerealiseerd.

Savills heeft koper Bureau Zuidema zowel van commercieel als technisch advies voorzien. Verkoper BinnenDok Ontwikkeling, een joint venture bestaande uit BMB ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en DW Property, werd commercieel geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.