Briq Real Estate start investment services

Briq Real Estate is een initiatief gestart om vermogende partijen te begeleiden bij het opbouwen van een eigen vastgoedportefeuille.

Dit wordt gedaan op basis van verzoeken vanuit de markt om maatwerk te leveren. In vijf heldere stappen worden partijen begeleid naar een eigen portefeuille. Deze stappen zijn strategiebepaling, vastgoedselectie, aankoop van het vastgoed, vastgoedoptimalisatie en ten slotte de verkoop.

Diederik de Geus van Briq: ’Het blijkt dat vermogende families lang niet altijd willen instappen in vastgoed-cv’s, maar voor een goede spreiding van het totale vermogen ook een deel in direct vastgoed alloceren. Daarvoor zetten we onze toegang tot de vastgoedmarkt in.’ De beleggers worden in alle stappen bijgestaan door professionals. Briq Investment Services richt zich op personen en families met een eigen inbreng van € 1 tot 25 mln.

De eerste mandaten zijn vastgelegd. Briq is gestart met het benaderen van de markt voor interessante vastgoedproposities.

Briq Real Estate is een vastgoedadviseur met 22 professionals die werken vanuit de vestigingen in Rotterdam en Den Haag. De huidige diensten bestaan uit agency, taxaties, capital markets, asset & property management.

Laatste nieuws

Evenementen