BEMA vestigt zich op BusinessPark Vredenburgh

Wayland Developments en BEMA sloten onlangs de koop voor 13.500 m² grond op BusinessPark Vredenburgh in Waddinxveen.

BEMA, verpakkingsspecialist voor de voedingsindustrie, vestigt zich begin 2020 op BusinessPark Vredenburgh. De eerste paal voor zijn nieuwe gebouw wordt geslagen op 30 november.

BEMA, dat nu nog in Waddinxveen zit, krijgt 8000 m² geplande vloerruimte in de nieuwbouw. De locatie op BusinessPark Vredenburgh biedt ook perspectief voor toekomstige groeiwensen.

Met de komst van BEMA is de laatste kavel op BusinessPark Vredenburgh verkocht. Inmiddels hebben zo’n 6-tal bedrijven gekozen om zich te vestigen op BusinessPark Vredenburgh.

Aan de rand van het bedrijvenpark heeft Wayland Real Estate de laatste kavel ingenomen. Binnenkort zal hier circa 20.000 m² bedrijfsruimte te huur worden aangeboden, in bedrijfsunits variërend van 3800 m² tot 10.000 m². Omdat het bedrijventerrein een brede (agro)bestemming heeft, is de locatie geschikt voor vrijwel alle bedrijven die direct dan wel indirect verbonden zijn aan de agrarische-, voedingsmiddelen-, horecadienstverlening of energiesector dan wel maatschappelijke initiatieven.