ABC Nova breidt uit met De Lange en Erdman

ABC Nova heeft Annet de Lange (43) en Piet Hein Erdman (45) aangesteld. Ze zijn ook onderdeel van het managementteam en beoogd aandeelhouders van de onderneming.

De Lange is als business unit manager gebiedsontwikkeling verantwoordelijk voor de aansturing en verdere ontwikkeling van de positie van ABC Nova als adviseur en procesmanager op dit gebied. Erdman stuurt als business unit manager commercieel het team aan dat zich richt op commercieel vastgoed, zoals kantoren, woningen, hotels en retail.

De Lange is een ervaren gebiedsontwikkelaar en heeft bij Heijmans verschillende (management)rollen vervuld. Door een breed scala aan opdrachtgevers heeft ze ervaring met verschillende processen en belangen en is zo een waardevolle manager voor het groeiende team Gebiedsontwikkeling. 

Erdman heeft de afgelopen jaren bij ontwikkelaars gewerkt aan complexe multifunctionele projecten door heel Nederland, zoals Op de Brouwerij in Enschede, de Bavelse Berg in Breda en Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. In zijn laatste rol was hij eindverantwoordelijk voor de Business Unit Property & Assetmanagement van JLL.