Van de Bunt bouwt bedrijfsverzamelgebouw De Vallei op BT A12

De gemeente Ede heeft een kavel van ruim 2600 m² op bedrijventerrein BT A12 verkocht aan Van de Bunt Vastgoed Adviseurs.

Op deze kavel realiseert Van de Bunt het bedrijfsverzamelgebouw 'De Vallei'. Met units van 70 en 90 m² is het gebouw de ideale plaats voor bijvoorbeeld ondernemers die tot nu toe een bedrijf aan huis hadden, maar meer ruimte zoeken.

'De Vallei' komt op een prominente plek op het bedrijventerrein, naast het markante pand in het water van Ten Kate Huizinga. Het pand voorziet in een behoefte, dat blijkt uit het feit dat in de eerste maand na de start van de verkoop al 10 van de 16 units zijn verkocht. De kopers werden vooral aangesproken door de opvallende architectuur, goede ligging en de aantrekkelijke prijzen. Er zijn nog zes units beschikbaar.

Het duurzame bedrijventerrein BT A12 heeft een totale oppervlakte van circa 100 hectare en een directe aansluiting op de A30. Behalve met de auto is het Edese bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de fiets. Kenmerkend voor BT A12 is een ruim aanbod aan collectieve voorzieningen. Zo beschikt het bedrijventerrein over collectieve warmte–koudeopslag (WKO) en een collectief blussysteem. Er is ruim gelegenheid tot parkeren. Op BT A12 bestaat het concept parkmanagement. Bedrijven profiteren van collectieve beveiliging (24-uursbewaking door middel van liveregistratie door camera’s, kentekenregistratie, actieve beveiliging), bebording en de aansluiting op het glasvezelnetwerk. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.