Polhuis toegevoegd notaris bij Van Doorne

Anneke Polhuis is beëdigd tot toegevoegd notaris bij Van Doorne.

In die functie is zij volledig bevoegd zelf notariële akten te ondertekenen en alle andere notariële ambtshandelingen te verrichten. Managing partner Hugo Reumkens: 'Onze vastgoedpraktijk is buitengewoon succesvol. Met de beëdiging van Anneke ontstaat de noodzakelijke versterking van dit team, zodat wij voldoende slagkracht hebben om onze cliënten excellent te blijven ondersteunen.'

Polhuis is gespecialiseerd in gecompliceerd vastgoed en ontwikkeling van her- en nieuwbouwprojecten en al langer aangesloten bij Van Doorne: 'Ik zie er naar uit om onze cliënten van begin tot eind bij trajecten te begeleiden,' aldus Polhuis.

Polhuis heeft ruime ervaring met het overdragen van (commercieel) vastgoed en het vestigen van zekerheden, alsmede op het gebied van grote (internationale) vastgoedtransacties. Daarnaast heeft zij veel ervaring met andere vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals complexgewijze verkoop en uitpond projecten, splitsingen in appartementsrechten, uitgifte in erfpacht, vestigen van erfdienstbaarheden en opstalrechten.