Fortrus en Vierders bundelen krachten

Fortrus en Vierders hebben Vierders Vastgoedmanagement opgericht.

Fortrus en Vierders zijn experts op het gebied van technisch, administratief en commercieel vastgoedbeheer. Beide bedrijven hebben hun expertise samengebracht in Vierders Vastgoedmanagement, waardoor een specialist in asset- en propertymanagement ontstaat. 

Vierders Vastgoedmanagement beheert vastgoed, ook als het gaat om risicomanagement, compliance en interne controle. De dagelijkse leiding wordt gevormd door Huub Snelders en Tim Willemsen, die daarnaast beiden nog werkzaam zijn voor respectievelijk Vierders en Fortrus.

“Binnen Vierders Vastgoedmanagement blijven directe communicatie en flexibiliteit gewaarborgd. Alleen zo bereiken we samen het beoogde resultaat”, aldus Tim Willemsen. “Wij zijn ervan overtuigd dat innovatie op het gebied van vastgoedmanagement alleen bereikt kan worden door specialismen samen te voegen.”, vult Huub Snelders aan.

Fortrus bedient al ruim 20 jaar tal van opdrachtgevers op het gebied van technisch vastgoedmanagement. Het bedrijf onderscheidt zich als innovatieve partij met een hoge mate van automatisering door NoClaims. 

Ook de andere aandeelhouders zijn opgetogen over de gezamenlijke onderneming. René Vierkant (Vierders): “Met Vierders Vastgoedmanagement brengen we het beste van twee werelden samen: kennis vanuit de rol van opdrachtgever en specialistische expertise van modern asset- en propertymanagement”. “Voor Fortrus is deze samenwerking ‘de missing link’ waar we naar op zoek waren”, laat Henk Vlug van Fortrus weten.

Vierders Vastgoedmanagement is gevestigd in Veenendaal en richt zich zowel op (inter)nationale institutionele beleggers als ook op particuliere vastgoedeigenaren met een eigen portefeuille.