Zwemmen op absoluut topniveau met uitzicht over heel Rotterdam

Het appartement met het hoogst gelegen privézwembad van Nederland staat te koop. Aan de toplocatie op de Rotterdamse Kop van Zuid hangt wel een stevig prijskaartje. 

Het imposante drielaagse penthouse ligt op de 41, 42 en 43ste verdieping van de woontoren Montevideo en heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 442 m². De metershoge vensters bieden een wijds uitzicht over Rotterdam en wijde omgeving. 

Behalve het hoogst gelegen verwarmde privézwembad  -11m lang, 2m breed en 1,50m diep-  van Nederland beschikt de woning ook over 2 grote buitenterrassen en een jacuzzi. Om een boodschapje te doen kun je gebruik maken van 1 van de 3 parkeerplaaatsen die bij de woning horen. 

De woning is gisteren live gekomen bij De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij dat wel vaker bemiddelt in exclusief vastgoed. De verkoop geschiedt collegiaal met Christie's International Real Estate. Aan de woning hangt een een vraagprijs van € 6,9 miljoen. De bijdrage voor de VVE bedraagt € 1.050 per maand, maar daarvoor kun je onder meer ook gebruik maken van de gemeenschappelijke fitness, sauna en zwembad voor bewoners van Montevideo. DRVM heeft geen specifieke doelgroep voor het penthouse in gedachten, al worden expats hier wel toe gerekend. 

Laatste nieuws

Evenementen