Yacht verhuist naar business park Rotterdam The Hague Airport

In de lente van 2018 neemt Yacht haar intrek in haar nieuwe vestiging in Cornerstone, gelegen op Rotterdam The Hague Airport.

De nieuwe vestiging van Yacht heeft een oppervlakte van circa 1300 m² vvo met uitzicht op de landingsbaan van de luchthaven. Cornerstone is namelijk gevestigd recht tegenover de terminal van Rotterdam The Hague Airport, midden op het business park aan het Airportplein.
Yacht is een Nederlands detacherings-, werving- en selectiebureau. Naast Nederland ook actief in Frankrijk en Duitsland. Zij richt zich puur op de bemiddeling van hoogopgeleide en specialistische arbeidskrachten.
Naast Yacht heeft Cornerstone de afgelopen periode ook Carerix, van Noort Gassler, Greenspeed en Commodity line als nieuwe huurders mogen verwelkomen. Momenteel is er nog 850 m² te huur, beschikbaar vanaf 400 m² vvo.

De luchthaven en het aangrenzende business park zijn volop in ontwikkeling. Het Airportplein is onlangs voor een deel vernieuwd waardoor een hoogwaardige verblijfsomgeving is gecreëerd. Ook de parkeerlocaties zijn verbeterd en de terminal wordt fors uitgebreid. Het business park van Rotterdam The Hague Airport, waaronder het duurzame multi-tenant gebouw Cornerstone, is in eigendom van Rotterdam Airport Vastgoed, een dochteronderneming van Schiphol Real Estate. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en Parc Makelaars hebben deze huurtransactie namens verhuurder begeleid.

Rotterdam The Hague Airport Business Park wordt ontwikkeld door Rotterdam Airport Vastgoed in samenwerking met Rotterdam The Hague Airport. Het Business Park wordt ontwikkeld tot een hoogwaardige business park óp de luchthaven. Hiertoe wordt er geïnvesteerd in infrastructuur, groen en water. De ontwikkeling van het kantoren- en bedrijvenpark vindt gefaseerd plaats. Schiphol Real Estate houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in, het beheer van en de exploitatie van commercieel vastgoed op en om luchthavens.