Xtandit en Ugoo huren in Paasheuvelweg 20

Het multi-tenant kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 20 in Amsterdam heeft twee nieuwe huurders toegevoegd als gebruikers van het gebouw. Xtandit en Ugoo huren samen circa 900 m² kantoorruimte.

Na de komst van BinckBank eind 2016 en de aanwezigheid van huurder Keyprocessor is het gebouw met het aantrekken van deze twee nieuwe huurders bijna volledig verhuurd. Er is nog slechts 235 m² kantoorruimte beschikbaar op de 4e verdieping.
Voor beide nieuwe partijen was de indeling van de vloeren en de kwaliteit van het gebouw met de compleet gerenoveerde hoofdentree en de gerenoveerde gemeenschappelijke ruimten reden om voor dit kantoorgebouwe te kiezen.

Xtandit is een leverancier van print- en documentoplossingen met haar hoofdkantoor in Woerden en vestigingen in Amsterdam, Capelle aan de IJssel en Groningen. Voor haar locatie Amsterdam maakt Xtandit de overstap naar de Paasheuvelweg 20.

Ugoo adviseert ondernemingen – met name de technologische sector- bij het aanvragen van subsidies. Ugoo was al in Amsterdam gevestigd en maakt nu de overstap naar het gebouw aan de Paasheuvelweg 20.

BNP Paribas Real Estate verzorgt het asset management en property management namens verhuurder Trinity Vastgoed IX en behartigde de belangen van de verhuurder bij het tot stand komen van deze transacties. TREC bracht als makelaar aan de verhuurderzijde de transacties met Xtandit en Ugoo tot stand in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.