Xcentric Hotels (voorheen Danzep) opent EasyHotels in Scheveningen en Maastricht

EasyHotel Benelux zal vanaf maart dit jaar verbonden zijn aan het nieuwe Xcentric Hotels als master franchise holder. Nieuwe hotels komen er in Scheveningen en Maastricht.

Het voormalige Danzep Hotels geeft hiermee gestalte aan toekomstige groei en ontwikkelingen, zowel in de hotellerie als met andere projecten. Xcentric Hotels kondigt voor aanstaand jaar de openingen van EasyHotel Scheveningen Beach en EasyHotel Maastricht aan.

Master Franchise Holder van easyHotel in de Benelux, DanZep Hotels, verandert haar naam in Xcentric Hotels. Naast het huidige merk easyHotel zullen er in de toekomst ook andere projecten door Xcentric Hotels worden uitgevoerd.

Lucas Drewes, ceo van Xcentric Hotels: “EasyHotel is een prachtig hotelmerk waarmee we verder willen uitbreiden, en daarnaast ook zeker andere projecten aangaan. Zo zijn we al sinds juli 2015 medeverantwoordelijk voor de exploitatie van de Pier in Scheveningen, en er zullen nog veel nieuwe innoverende hospitality-concepten volgen.”

Nieuwe hotels
Voor 2018 staan al meteen twee hotelopeningen op de planning. In maart opent het EasyHotel The Hague Scheveningen Beach aan de Gevers Deynootweg 130. Dit nieuwste EasyHotel, met 88 functioneel ingerichte kamers bevindt zich op slechts 100 meter afstand van het Scheveningse strand, 5 minuten lopen van de Pier van Scheveningen en het Afas Circustheater. 

Later dit jaar wordt ook easyHotel Maastricht geopend in een voormalig kantoorgebouw. Dit hotel krijgt 74 comfortabele, functionele kamers en ligt in hartje Maastricht op slechts een paar honderd meter loopafstand van het Vrijthof met uitzicht over de Maas.

EasyHotel is een hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van EasyJet. Wereldwijd heeft EasyHotel 30 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Xcentric Hotels is master franchise houder van EasyHotel in de Benelux en opende ruim zes jaar geleden het eerste EasyHotel in Nederland. Er zijn nu inmiddels vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam, Den Haag en Brussel.

Laatste nieuws

Evenementen