Wynand Verhoef en Robert Hellings richten ontwikkelaar RED-O op

Wynand Verhoef en Robert Hellings hebben samen RED-O opgericht, een vastgoedontwikkelaar die zich bezig houdt met de transformatie van gebouwen naar woonbestemmingen en sloop/nieuwbouw van binnenstedelijke locaties.

RED-O realiseert projecten voor kopers, huurders en/of zorgbehoevenden en biedt lange termijn investeringen voor beleggers of individuele kopers. De ontwikkelaar werkt daarbij samen met en team van specialisten en kapitaalkrachtige partners.

Wynand Verhoef (l) en Robert Hellings (r) zijn samen al ruim 40 jaar actief in de vastgoedmarkt. Verhoef heeft de afgelopen 14 jaar veel ervaring op gedaan bij EY als vastgoedconsultant en bij MN als verantwoordelijke voor de dispositie en acquisitie van woningen, winkels en kantoren. In zijn laatste functie heeft hij voor twee pensioenfondsen voor ruim € 500 mln aan nieuwbouwwoningen opgekocht. Het betreft woningen die zowel in het sociale als middenhuursegment voor de lange termijn in portefeuille worden gehouden. In de Randstad, maar bewust ook in middelgrote gemeenten elders in het land waar de vraag hoog is.

Hellings opereert sinds 18 jaar met zijn onderneming Cedrus Vastgoed als onafhankelijk, risicodragend ontwikkelaar. Hij heeft zowel objecten voor kopers, beleggershuur als zorgbehoevenden gerealiseerd.