Winkelpand in Nijmegen verkocht

CBRE Investment Management heeft namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal winkelpand in Nijmegen verkocht aan een particuliere belegger.

De winkel aan de Burchtstraat 3 in het centrum van Nijmegen omvat 1.600 m² verdeeld over vier verdiepingen. Per 1 april 2022 heeft WE Fashion het gehuurde uitgebreid en huurt de retailer het gehele pand, met winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping. De kelder en tweede verdieping worden door WE Fashion gebruikt voor technische installaties en magazijn.

De Burchtstraat is onderdeel van het kernwinkelgebied en vormt samen met de Broerstraat en de Grote Markt het A1-winkelgebied van Nijmegen. In de directe omgeving zijn onder andere de (inter)nationale retailers TK Maxx, Costes, Douglas en H&M gevestigd.

Het CBRE Dutch Retail Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds dat wordt gemanaged door CBRE Investment Management. De verkoopopbrengst wordt door het fonds geherinvesteerd in versterking van de portefeuille. Die is gericht op investeringen met een mix aan functies in levendige binnensteden en binnenstedelijke wijk-winkelcentra in de grote steden, waaronder de herontwikkeling van Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost.

Retail Capital trad op als commercieel adviseur van verkoper CBRE Investment Management, Lexence begeleidde de transactie juridisch. Koper is geadviseerd door Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs

Laatste nieuws

Evenementen